Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därtill hörande catering, matlagningskurser och eventarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 991 | 11 070 | 7 313 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -66 | 834 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -102 | 766 | -31 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 433 | 8 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 793 | 3 650 | 2 998 |
Antal anställda | 8 | 8 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 991 | 11 070 | 7 313 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -66 | 834 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -102 | 766 | -31 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 433 | 8 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 615 | 888 | 1 261 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 178 | 2 762 | 1 737 |
Tillgångar (tkr) | 2 793 | 3 650 | 2 998 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 720 | 717 | 284 |
Obeskattade reserver (tkr) | 138 | 253 | 35 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 115 | 554 | 1 049 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 821 | 2 126 | 1 630 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 793 | 3 650 | 2 998 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 8 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 249 | 1 384 | 1 219 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.7% | 7.5% | 0.4% |
Soliditet | 29.3% | 24.6% | 10.3% |
Kassalikviditet | 112.8% | 122.5% | 95.5% |
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därtill hörande catering, matlagningskurser och eventarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.